Riasztó rendszer

Vállaljuk riasztó rendszerek telepítését, szerelését, bővítését, fejlesztését, leszerelését és karbantartását!

Az általunk telepített rendszer felhasználóbarát, a család minden tagja által könnyen kezelhető. Olyan kiépítésre törekszünk, hogy az üzemeltetés során a lehető legkevesebb téves riasztás történjen, a riasztó tényleg csak akkor jelezzen, ha valaki megpróbál behatolni a lakásba, házba.

A telepített riasztó rendszer mind távollét, mind a házban való tartózkodás alatt használható. Ha a rendszert a házban való tartózkodás alatt élesítjük, akkor a házat védő (bejárati ajtók, ablakok stb.) érzékelők kerülnek élesítésre. Távolléti élesítés esetén minden érzékelő aktív. A házba történő belépéskor elegendő idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy beüssük a megfelelő kódot, vagy a rendszert távirányítással kikapcsoljuk. A csatlakoztatható nagyszámú érzékelő és szenzor a felhasználó otthonát rendkívül biztonságossá teszi.

Paradox riasztóAz érzékelők a riasztó központjához vezetékes és vezeték nélküli módon is csatlakoztathatók. A választás leginkább a költségvetéstől, valamint a szükséges rugalmasságtól és a tervezéstől függ. A vezeték nélküli megoldás telepítésének egyik legnagyobb előnye, hogy gyors és tiszta.

A riasztórendszer fontos része a műszaki-, biztonsági és esztétikai szempontból is megfelelően kialakított vezetékezés. Új építésű, vagy felújításra váró lakás, családi ház esetében kérjük, már a tervezés fázisában gondoljon a riasztórendszerre!

Díjmentes távfelügyeleti csatlakozás!

Ha nem akarja a szomszédaira vagy járókelőkre bízni lakása, értékei sorsát, akkor ingyen bekötjük meglévő riasztórendszerét távfelügyeletre. A GSM/GPRS átjelzőberendezést szintén ingyenesen biztosítjuk!

TávfelügyeletA távfelügyeleti szolgáltatás a riasztó rendszerek bekötését jelenti egy 24 órás távfelügyeleti központba, melynek segítségével láthatóvá válik minden esemény, mint pl. a riasztó ki- és bekapcsolása, támadásjelzés, betörésjelzés, tűzjelzés, hibajelzés stb. Az ügyeletes diszpécserek a nap 24 órájában számítógép segítségével figyelik a távfelügyeletre csatlakoztatott riasztóközpontok által beküldött jelzéseket. Riasztás esetén haladéktalanul indítják a kivonuló szolgálat járőrautóját és értesítik az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket.

A felügyeletre csatlakozhat vezetékes telefonvonalon, vagy GSM/GPRS hálózaton is.

Értesítés a saját mobilunkra riasztáskor vagy hiba esetén.

Riasztás vagy hálózatkimaradás esetén sms-t kaphatunk az általunk megadott telefonszámokra, ha kiegészítjük riasztó rendszerünket egy mobiltelefonos hívóval.

felmeres

A helyszíni felmérés és ajánlat adás ingyenes!

Kollégáink a helyszín, az Ön elvárásai és a várható használati szokások (pl. éjszakai élesítés), körülmények (pl. kutya a lakásban) ismeretében az optimális, ?testreszabott” lakásriasztóra adnak árajánlatot.

A lakásriasztó telepítésével már tettünk egy lépést vagyonunk védelme érdekében. A behatolásjelző rendszerek azonban távfelügyeleti szolgáltatással kiegészítve igazán hatásosak.

Az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek a saját árukhoz képest lényegesen nagyobb értéket védenek, ezért nyilvánvalóan van egy minőségi- és árszint, ami alá menni már rossz kompromisszum.

Kérjük döntése előtt alaposan tájékozódjon az ajánlatokat illetően és ne csak az ár, hanem az ár-érték arány figyelembevételével döntsön!