Cégismertető

Cégünket a DIGISEC Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaságot (rövid nevén DIGISEC Bt.), mint gazdasági társaságot 2000. novemberében alapítottuk. Akkoriban biztonságtechnikai rendszerek telepítése volt a fő tevékenységünk. A piac és az ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat a biztonságtechnika és az egyéb épületvillamossági tevékenységek terén.

A kivitelezések minőségét munkatársaink telepítésben szerzett tapasztalata, szakmai felkészültsége garantálja. Az általunk telepített berendezések az ország egész területén működnek a legkülönfélébb létesítményekben.

A rendszerek tervezését, telepítését, üzembe helyezését, szoftver munkáit illetve karbantartását a cég széleskörű szakmai ismeretekkel és az előírt szakvizsgákkal rendelkező szakemberei végzik. A rendszerek kialakításakor igyekszünk szem előtt tartani a költség és a műszaki paraméterek közötti optimális egyensúlyt.

A megvalósított rendszerekre a berendezések gyártóitól függően a garancia 1-3 év.

Ügyfeleink igényeinek megfelelően, akár a műszaki átadástól kezdve, havonkénti, negyedéves, illetve féléves rendszerességgel karbantartást vállalunk.

Beépített tűzjelző rendszerek telepítése esetén a létesítési illetve a használatba vételi engedélyezési eljárások anyagait a szakhatóságokhoz benyújtjuk, teljes körű ügyintézést vállalva az engedélyeztetés folyamán.

A fenti tevékenységek kifogástalan elvégzéséhez elengedhetetlen műszaki ismeretekkel, illetve a szükséges hatósági engedélyekkel, valamint felelősség biztosítással rendelkezünk.

A DIGISEC Bt megbízható rendszerek kialakítására és működtetésére törekszik, maximálisan figyelembe véve a megrendelői igényeket. A cégünk által nyújtott szolgáltatások minőségével, kvalifikált és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink munkájával, a korrekt üzleti magatartásunkkal, megrendelői körünkkel és üzleti partnereinkkel hosszú távú kapcsolat fenntartására törekszünk.